Napadaču na tužioca pritvor do 30 dana

Izvor: Mondo, 24.Maj.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadaču na tužioca pritvor do 30 dana

Drugi osnovni u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Dejanu Dragosavcu, osumnjičenom za napad na zamenika tužioca za organizovani kriminal Sašu Ivanića.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Sudija za prethodni postupak je okrivljenom odredio pritvor zbog opasnosti da bi mogao da utiče na svedoke, rekla je za Tanjug portparol suda Irina Kovačević.

Drugi osumjičeni je pušten da se brani sa slobode nakon saslušanja u tužilaštvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali ostaje pod istagom u ovom predmetu.

Obojici se na teret stavlja krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Mediji su preneli da je Dragosavac dizač tegova i paraolimpijac, a drugi osumnjičeni je njegov trener Nikola Alilomov.

Tužilac u slučaju Šarić napadnut, dvoje privedeno

Oni su bili uhapšeni u utorak vrlo brzo nakon incidenta koji se dogodio u Ustaničkoj ulici ispred zgrade Specijalnog suda, nakon konflikta u saobraćaju.

Tužioca je tada, posle prepirke, osumnjičeni Dragosavac navodno rukom udario u glavu, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu, dok je, prema pisanju medija, Ivanić završio u Urgentnom centru.

Ivanić je zamenik tužioca za organizovani kriminal koji zastupa optužnicu protiv Darka Šarića i ostalih optuženih za šverc kokaina.

Pročitajte još:

Tužilac traži 40 godina zatvora za Šarića!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.