Napadač Sent Etjena prošetao kopačke od 3.000 evra

Izvor: Kurir, 12.Dec.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač Sent Etjena prošetao kopačke od 3.000 evra

Svarovski napravio obuću za fudbalera obogaćenu sa 4.000 kristala

SENT ETJEN - Napadač Sent Etjena Pjer-Emerik Aubamejang (23) izašao je na zagrevanje pred meč sa Lionom u kopačkama od 4.000 Svarovski kristala i cenom od 3.000 evra.

Aubamejang ipak nije igrao meč u skupim kopačkama, već se preobuo pred start meča.

Kopačke koje je nosio mladi napadač Sent Etjena su unikatne, ali ne i prve takve vrste. Prošle godine defanzivac Pari Sen Žermena Mamadu Sako dobio je kopačke od 5.000 Svarovski kristala vredne nešto više od 2.000 evra.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

U Francuskoj igraju u kopačkama vrednim preko tri hiljade evra

Izvor: Sportal.rs, 12.Dec.2012

Napadač Sent-Etjena Pjer Emerik Aubamejang, na utakmici protiv Liona, "prošetao" je kopačke vredne preko tri hiljade evra. Bivši član Milana odradio je zagrevanje u kopačkama koje su bile optočene "Svarovski kristalima" i koje su na sebi imale tri zvezde, broj sedam i grb francuskog kluba.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.