Napad u džamiji - ima poginulih FOTO

Izvor: B92, 12.Jun.2020, 12:20

Napad u džamiji - ima poginulih FOTO

Kabul -- Četvoro ljudi, uključujući i imama, poginulo je u eksploziji u džamiji u prestonici Avganistana, javio je TV Tolo njuz.

Eksploziv je bio postavljen unutar zidina džamije Šer Šah Suri u Kabulu i detoniran tokom molitve petkom, saooštilo je ministrastvo unutrašnjih poslova, navode svetske agencije.

Još se ne zna tačan broj ranjenih,a nijedna militantna grupa nije preuzela odgovornost za napad.

TV Tolo njuz ranije su javile da je jednaosoba poginula a da je šestoro ranjeno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HOROR U DŽAMIJI: Aktivirana eksplozivna naprava, ima POGINULIH (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020

Još uvek niko nije preuzeo odgovornost za napad...Jedna osoba je poginula, a šestoro je ranjeno u eksploziji u džamiji na severu Kabula, javio je TV Tolo njuz...4 killed, including imam of Sher Shah Suri Mosque, in IED explosion in Kabul.#Afganistan #kabulattackhttps://t.co/yjoPYq3Xv6..— National...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.