Napad u crkvi u Kaliforniji: Ima mrtvih i ranjenih? VIDEO

Izvor: B92, 23.Nov.2020, 08:53

Napad u crkvi u Kaliforniji: Ima mrtvih i ranjenih? VIDEO

San Hoze -- Napad u baptističkoj crkvi u San Hozeu, u Kaliforniji. Izbodeno više ljudi. Policija još uvek nije izdala saopštenje.

Vest o napadu počela je najpre da se širi društvenim mrežama.

Prema dosadašnjim podacima, dve osobe su ubijene, a više njih je ozbiljno povrešeno, kada je nepoznati muškarac napao prisutne.

Policija je najpre objavila da je osumnjičeni za napad uhapšen, da bi kasnije obrisala tu objavu na Tviteru i napisala da je istraga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u toku, prenosi AP.

Za sada se ne zna koliko je osoba povređeno, ali se navodi da su neki od njih u kritičnom stanju.

Policija navodi da u trenutku napada u crkvi nije bilo službe, ali da su u nju pušteni beskućnici kako bi se spasili od hladnoće.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dvoje mrtvih u napadu nožem u crkvi u San Hozeu u Kaliforniji

Izvor: Danas, 23.Nov.2020

Dvoje ljudi je ubijeno a više je teško ranjeno u napadu nožem noćas u crkvi u Kaliforniji, saopštili su policija i gradonačelnik američkog grada San Hozea.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.