Napad u Novom Pazaru može da izazove nekonrolisanu reakciju građana

Izvor: B92, 18.Sep.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad u Novom Pazaru može da izazove nekonrolisanu reakciju građana

Novi Pazar -- Generalni sekretar SDA Sandžaka Ahmedin Škrijelj upozorio je da slučaj prebijanja muškarca u Novom Pazaru može da izazove nekontrolisanu reakciju građana.

Vinovnici najnovijeg napada su pripadnici policije.

Škrijelj je rekao da Hadžovića prebili policajci bez ikakvog razloga, te da je pokušao da zaštiti decu koja su slavila rođendan.

Njemu su nanete teške telesne povrede, a kako tvrdi Škrijelj, policija je jednostavno "upala" u kafić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tokom proslave rođendana i počela da maltretira decu koja su se tu našla.

"Hadžović je postupio roditeljski i zatražio da se policija prema deci ophodi ljudski i da ih ne ponižava. Policija je Hadžovića nakon toga brutalno napala i pretukla pred decom, nanoseći mu teške telesne povrede", rekao je Škrijelj.

On navodi da je Hadžović bio nateran da potpiše izjavu da je on napao policajce kako bi ga odmah pustili.

Škrijelj je na konferenciji za novinare podsetio da se još ništa ne radi po pitanju pogibije studenta iz Novog Pazara u Beogradu, ali ni povodom ubistva Fahrudina Skarepa u Tutinu.

Slike pretučenog Edina Hadžovića sa krvavom majicom masovno se šire na socijalnim mrežama u Novom Pazaru a na pojedinim se poziva i na proteste.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.