Napad u Kini: Osmoro dece ubijeno u osnovnoj školi

Izvor: Danas, 03.Sep.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad u Kini: Osmoro dece ubijeno u osnovnoj školi

iStockNapad se desio u osnovnoj školi (ilustracija) Osmoro dece ubijeno je u napadu ispred osnovne škole u ​​Kini – prvog dana škole. Policija je saopštila da je na licu mesta uhapsila 40-godišnjeg muškarca u provinciji Hubei u centralnoj Kini. Zvaničnici nisu otkrili kako su deca ubijena, niti šta je bio motiv napada. Nisu poznate ni […] Članak Napad u Kini: Osmoro dece ubijeno u osnovnoj školi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Učitelj štrajkuje glađu protiv stranačkog zapošljavanja

Izvor: Danas, 04.Sep.2019, 11:27

Zlatko Cvijović, učitelj koji je ostao bez posla u užičkoj osnovnoj školi "Slobodan Sekulić", nastavio je štrajk glađu koji je, u dvorištu te škole, započeo u ponedeljak, iskazujući time protest protiv stranačkog zapošljavanja. Članak Učitelj štrajkuje glađu protiv stranačkog zapošljavanja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.