Napad na prostorije SDSS u Vukovaru

Izvor: B92, 18.Mar.2012, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na prostorije SDSS u Vukovaru

Vukovar -- Nepoznati počinilac iščupao video kameru i onesposobio elektronski nadzor glavne brave na ulazu u sedište Samostalne demokratske srpske stranke u Vukovaru.

Kako prenose hrvatski mediji, u saopštenju SDSS se izražava zabrinutost što je to treći napad u poslednja dva meseca i dodaje da se od policije očekuje da pronađe počinioca.

"Bez obzira što ni ovaj put u materijalnom smislu oštećenja nisu velika, izražavamo svoju zabrinutost zbog kontinuiteta napada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na naš poslovni bjekat, duboko verujući da oštećenje zgrade samo po sebi nije cilj, već da je to svojevrsna poruka", navodi Informativna služba SDSS.

U saopštenju se podseća da su u sedištu SDSS u Vukovaru u subotu održane sednice Glavnog i Izvršnog odbora stranke kojima je prisustvovao eliki broj članova stranke, a koji su bili "viđeni u dvorištu stranke u pauzama sednica".

Moguće je da "takva 'slika' organizovanih Srba i dalje nekome ne odgovara i to samo dan i po nakon što je SDSS, osim stranke u Hrvatskom aboru, postala i stranka zastupljena u Evropskom parlamentu, te je svoje političke, nacionalističke i druge frustracije iskalio na ovakav način", navedeno je saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oštećen alarm i video nadzor u sedištu SDSS-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2012

VUKOVAR -..Nepoznati počinilac iščupao je i onesposobio video kameru i sistem elektronskog nadzora glavne brave na ulaznim vratima u sedište Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u Vukovaru, saopštila je danas ta stranka...Kako prenose hrvatski mediji, u saopštenju se izražava zabrinutost...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.