Napad na prostorije LSV u Beočinu

Izvor: B92, 25.Apr.2012, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na prostorije LSV u Beočinu

Novi Sad -- Prozor na prostorijama Opštinskog odbora LSV u Beočinu razbijen je kamenom u noći između utorka i srede, saopštila je ta stranka.

Razbijena su oba okna na duplom prozoru i staklo se raspršilo po prostoriji, koja se nalazi na drugom spratu zgrade u Omladinskoj ulici 54.

Predsednik tog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Jovan Aksentijević rekao je da se sinoć u tim prostorijama do kasno održavao sastanak opštinskog odbora, ali da, srećom, niko nije povređen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
LSV je od nadležnih zatražila da hitno pronađu počinioce i da ih kazne.

"Podsećamo da ovo nije prvi napad na prostorije LSV, oni se prethodnih meseci dešavaju širom Vojvodine, očigledno je da nepronalaženje i nekažnjavanje počinilaca samo daje podstrek i drugima da se obračunavaju sa nama fizičkom silom", navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.