Napad na predsednicu Vlade: Pojedini mediji neodgovorni u teškim trenucima FOTO

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 14:40

Napad na predsednicu Vlade: Pojedini mediji neodgovorni u teškim trenucima FOTO

Beograd -- Opozicioni mediji su izjavu predsednice Vlade Ane Brnabić interpretirali tako da se ispostavlja da je za nedavne masakre okrivila slobodu govora.

Tačnije, pojedini mediji čak tvrde da je premijerka kao uzročnike za dva masovna ubistva koja su šokirala Srbiju navela društvene mreže, ali i slobodu govoru.

Ono što treba napomenuti jeste da predsednica Vlade nije dala takvu izjavu i da je, u trenucima velike tragedije koja je zadesila našu zemlju, ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opozicionih medija u najmanju ruku neodgovorno.

Brnabić odgovorila opoziciji: Zaboravili ste da je dan žalosti u nedelju

Naslov koji je izvučen iz konteksta, a tiče se predsednice Srbije je pokazatelj izuzetno neodgovornog odnosa pojedinih medija prema samoj tragediji i ožalošćenosti čitavog društva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.