Napad na lidera Romske partije: Već ima tragova

Izvor: Mondo, 08.Feb.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na lidera Romske partije: Već ima tragova

Ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo je istragu u vezi sa napadom na potpredsednika Romske partije Dragana Novakovića.

Foto: Beta, MUP Srbije

Već postoje tragovi koji bi u narednih nekoliko dana mogli da rasvetle šta se dogodilo, izjavio je danas resorni ministar Nebojša Stefanović.

Stefanović je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da je policija slučaju pristupila ozbiljno i da će istraga pokazati šta se dogodilo.

"Kako me >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << direktor policije danas obavestio, naši operativci već imaju neki pomak u istrazi", poručio je Stefanović.

Romska partija saopštila je juče da je nepoznata osoba "pokušala atentat" na potpredsednika te stranke Dragana Novakovića u noći između subote i nedelje, 6. i 7. februara, kada su na točkovima njegovog automobila namerno odvrnuta dva šrafa, a ostali šrafovi oslabljeni.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.