Napad je počeo, borbe su izuzetno nasilne

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 19:07

"Napad je počeo, borbe su izuzetno nasilne"

Ukrajina napreduje u svojoj još uvek novoj kontraofanzivi protiv ruskih snaga, ali će cena verovatno biti visoka, rekao je visokorangirani američki general.

"Ukrajina je počela svoj napad i stabilno napreduje. Borbe su veoma teške“, rekao je danas general Mark Mili, načelnik Združenog generalštaba američkih snaga na konferenciji za novinare u sedištu NATO-a u Briselu.

"Borbe su izuzetno nasilne i verovatno će trajati dugo, a cena će biti visoka“, dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je on. Mili je pohvalio vođstvo, veštinu i moral ukrajinskih snaga i uporedio ga sa Rusijom, rekavši:

"Njihovo vođstvo nije nužno koherentno, moral njihovih vojnika nije visok, oni su na odbrambenim pozicijama, a mnogi od njih ne znaju čak ni zašto su tamo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.