Naoružani napadač upao u Patrijaršiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naoružani napadač upao u Patrijaršiju

U zgradu Patrijaršije u Ulici kralja Petra oko 12 sati uleteo je naoružani napadač i, prema nezvaničnim informacijama, dvoje zaposlenih, muškarca i ženu, uzeo za taoce, prenosi N1.

Od njih je tražio veću količinu novca.

Nije još poznato ko je od radnika uspeo da pozove policiju koja je, prema poslednjim informacijama, uletela u zgradu i savladala napadača koji je kod sebe imao pištolj.

Kako saznaje N1, napadač je nekadašnji crkvenjak.

Istraga o ovom slučaju je u toku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija savladala napadača koji je naoružan upao u Patrijaršiju

Izvor: Danas, 03.Jul.2019

Oko 12 sati, u zgradu Patrijaršije u Ulici kralja Petra uleteo je naoružani napadač i, prema nezvaničnim informacijama, dvoje zaposlenih, muškarca i ženu, uzeo za taoce. Članak Policija savladala napadača koji je naoružan upao u Patrijaršiju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.