Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naomi Kembl ima novu ljubav (FOTO)

Naomi Kembel važi za jednu od najpopularnijih žena kada je modeling u pitanju, iako ima 45 godina i dan danas svojim izgledom mnoge ne ostavlja ravnodušnim. Nedavno je veliku pažnju privukla kampanja u kojoj se pojavila rame uz rame sa Sindi Kraford i Klaudijom Šifer, a koja je rađena za modni brend Balmain, možete je pogledati ovdje.

Sada manekenka privlači pažnju paparaca i stranih portala svojim novim dečkom koji je vjerovali ili ne poznati glumac.

Riječ >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je ni manje ni više o glumcu Idris Elba koji se sa Naomi već dvije godine aktivno druži nakon njenog humanitarnog događaja Fashion For Relief koji se održao 2014. godine.

Glumac je dvije godine mlađi od Naomi, a nagađanja da su sada u vezi počela su nakon što su ih paparaci “uhvatili” zajedno kako izlaze iz jednog noćnog kluba u Njujorku.

Mnogi su željeli da dođu do njihovih komentara na ova nagađanja, ali neuspješno. Dok se njih dvoje ne oglase po ovom pitanju ostaje da su za sada zajedno, a nama se moramo priznati veoma dopadaju kao par.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.