Naomi Kembel postala majka u 50. godini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021, 16:49

Naomi Kembel postala majka u 50. godini

Top model Naomi Kembel postala je majka devojčice u 50. godini, objavila je ona na Instagramu.

Ona je tu vest objavila uz fotografiju na kojoj drži noge bebe u ruci.

"Predivan mali blagoslov izabrao je mene da joj budem majka. Veoma sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu i ne postoje reči kojima bih opisala ovu doživotnu vezu koju sada imam sa tobom anđele moj. Ne postoji veća ljubav od ove", napisala je Kempbel.

Za sada se ne zna ništa bivše o novorođenčetu poznate manekenke koja će ovog meseca napuniti 51 godinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Majčinstvo: Supermodel Naomi Kembel u 50. godini postala majka devojčice

Izvor: Danas, 18.Maj.2021

PA MediaNaomi Kembel je bila prva crna britanska manekenka koja se pojavila na naslovnici britanskog Voga Supermodel Naomi Kembel postala je majka devojčice. Ova pedesetogodišnjakinja je vest objavila na Instagramu, podelivši fotografiju ruke koja drži bebine noge. „Blagoslovena sam što sam izabrana...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.