Nanogvica za pokušaj ubistva

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2018, 03:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nanogvica za pokušaj ubistva

Javnost u Srbiji šokirana je vešću da je Bojana Cvetković Šijacki, koja je priznala da je učestvovala u paljenju kuće novinara Žig Info portala Milana Jovanovića, sklopila sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivice, te je kažnjena sa šest meseci kućnog pritvora i 50.000 dinara! Jovanović je, inače, za "Blic" izjavio da nikoga od osumnjičenih ne poznaje lično, već da su to "uradili po nalogu predsednika opštine Grocka Dragoljuba Simonovića".

Otprilike u isto >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vreme pojavila se i vest da su Danijel Gmijović Cafta, Marko Živković Buvac i Miloš Šaponjić Šapa, osumnjičeni za napad na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića, pušteni na slobodu. Oni su uhapšeni ubrzo posle napada zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Određen im je jednomesečni pritvor, a zatim ekspresno i ukinut. Napad na Stefanovića izazvao je burne reakcije javnosti, a u Beogradu su organizovani i protesti protiv nasilja pod parolom "Stop krvavim košuljama".

Pomenute vesti izazvale su lavinu komentara na društvenim mrežama, uglavnom ogorčenih građana.

- Da li to znači da ja sad mogu da odem da zapalim stan prodavačice iz mesare koja mi nije simpatična ovih dana i da će me to koštati svega 50.000? - napisao je jedan korisnik na Fejsbuku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.