Nakon vesti o NOVOJ PUCNJAVI kod škole na Floridi OGLASILA SE POLICIJA: Otkrili šta se danas dešavalo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon vesti o NOVOJ PUCNJAVI kod škole na Floridi OGLASILA SE POLICIJA: Otkrili šta se danas dešavalo (VIDEO)

Nakon jučerašnje tragedije učenici i roditelji su prestravljeni

Nakon informacije da se na Floridi, u blizini škole Nort Broard, gde se juče dogodio masakr kada je bivši učenik zapucao u zgradi prepunoj učenika, danas ponovila tragedija, policija se oglasila hitnim saopštenjem i objasnila šta se danas dešavalo.

Pročitajte i:

Veliki broj policajaca stigao je na lice mesta nakon što je bibliotekarka poslala sms poruku da je čula pucnje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ona se sa nekoliko učenika zabarakadirala u jednoj učionici, dok je policija blokirala školu i sprovela detaljnu pretragu.

The all-clear has been give here at North Broward Prep in Coconut Creek after reports of shots fired. Students have been allowed to go back inside their classrooms. pic.twitter.com/xe3U4xteDY

— Sanela Sabovic (@SabovicSanela) February 15, 2018

Nakon što je pregledan čitav objekat, policija se oglasila zvaničnim saopštenjem u kom je rekla da je u pitanju lažna uzbuna.

Podsetimo, stravičan masakr dogodio se juče u ovoj srednjoj školi na Floridi kada je bivši učenik, Nikolas Kruz, zapucao na deset minuta pre završetka časova kada je zgrada bila puna učenika.

Stravični snimci kojui su zabeležili Kruza kako puca, ranjava i ubija učenika, kao i njihove krike obišli su svet koji je zanemeo pred ovom nesrećom.

Napadač je ubrzo savladan i uhapšen, a bilans ove crne srede na Floridi je 17 ubijenih i veliki broj učenika i zaposlenih sa opasnim traumama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.