Nakon tragičnog UBISTVA I SAMOUBISTVA u Novom Sadu dvojica sinova SAHRANJENA ZAJEDNO sa majkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 15:05

Nakon tragičnog UBISTVA I SAMOUBISTVA u Novom Sadu dvojica sinova SAHRANJENA ZAJEDNO sa majkom

Tužan oproštaj od majke i njenih sinova.

Porodica, rodbina i prijatelji okupili su se na groblju u Bačkom Petrovcu kako bi se oprostili od majke i njenih dvojice sinova. Pored tri sanduka, stajali su najbliži članovi porodice. Devojka je zajedno sa suprugom skočila sa solitera u novosadskom naselju Liman u petak uveče.

Dan kasnije, policija je pronašla tela njihove dvojice sinova. Prvi rezultati obdukcije ukazuju na trovanje kao uzrok smrti dece. Podsećamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojka (23) i mladić (25) izvršili su samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu u petak. Dan kasnije, policija je u njihovoj kući pronašla tela sinova od jedne i tri godine.

Postoji sumnja da su deca ubijena. U njihovoj kući u Novom Sadu, gde su pronađena mrtva deca, otkriveni su egipatski, satanistički i simboli koji simbolizuju odvajanje od kolektiva. Na zidu je pronađen Ankh, egipatski hijeroglif koji simbolizuje večni život.

Policija je pronašla crteže na zidovima gde su mladić i devojka živeli sa decom, koji simbolizuju zagrobni život prema egipatskoj mitologiji. Postoji sumnja da su roditelji bili povezani sa sektom. Tela dece su pronađena u dnevnom boravku prekrivena čaršafom. Takođe, zaplenjena je računarska oprema koja se trenutno veštači, prema informacijama iz dobro obaveštenog izvora upoznatog sa istragom.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJKA IZMEĐU DVOJICE SINOVA Potresna scena na groblju u Bačkom Petrovcu: Majku za koju se sumnja da je ubila sinove sahranjuju sa njima, porodica u suzama

Izvor: Blic, 06.Mar.2024

Martina P. S. (23) za koju se sumnja da je sa suprugom Lavom P.S. (25) ubila svoju decu, danas će biti sahranjena na groblju sa svojim sinovima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.