Nakon smrti trudnice iz Majdanpeka, rezultati obdukcije ŠOKIRALI SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon smrti trudnice iz Majdanpeka, rezultati obdukcije ŠOKIRALI SVE

Zbog pogoršanja opšteg stanja pacijentkinje ona je bila intubirana, uz davanje atropina i adrenalina. Međutim, sve to nije pomoglo

T. I. (39) iz Majdanpeka, koja je preminula posle porođaja na Odeljenju ginekologije Opšte bolnice u Majdanpeku, umrla je jer je iskrvarila. Ona je neposredno pre toga rodila zdravo muško dete.

Ovo su rezultati obdukcije, koju su uradili stručnjaci Zavoda za sudsku medicinu iz Niša.

Naime, prema dokumentaciji, nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se T.I. porodila, došlo je do spontanog izbacivanja posteljice, koja je bila cela, ali je došlo do obilnog krvarenja. Porodilja je muško zdravo dete na svet donela u subotu oko 3:20 nakon ponoći.

Preminula je nakon brojnih pokušaja reanimacije oko 6:40.

Kako se navodi u izveštaju, lekari su pokušali da je ušiju, ali tada je došlo do obilnog krvarenja, pa je "pokušano da se uspostavi više venskih puteva", ali je tada došlo do pada krvnog pritiska. Zbog pogoršanja opšteg stanja pacijentkinje ona je bila intubirana, uz davanje atropina i adrenalina.

Međutim, sve to nije pomoglo.

Smrt T.I. proglašena je u 6:40 u subotu. Nezvanično, sve do dolaska stručnjaka Zavoda za sudsku medicinu iz Niša, telo nesrećne žene čuvala je policija.

Takođe, po nepotvrđenim informacijama, nakon obdukcije, svi nalazi su predati u Tužilaštvu, koje bi trebalo da ustanovi da li je bilo propusta medicinskog osoblja prilikom porođaja T.I.

JEZIVO! Eksperiment je pokazao da 15 od 17 dece odlazi sa potpunim neznancem, a ovo su načini na koje KIDNAPERI MAME DECU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.