Nakon magle, stiže nam SNEG! Vreme je za ZIMSKE ČAROLIJE, a pogledajte DETALJNU PROGNOZU za naredne dane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon magle, stiže nam SNEG! Vreme je za ZIMSKE ČAROLIJE, a pogledajte DETALJNU PROGNOZU za naredne dane!

Ujutru će u Srbiji ponegde biti maglovito, uglavnom po kotlinama i nizijama.

U Srbiji će danas ujutro, a ponegde i pre podne po kotlinama i nizijama, mestimično biti magle ili niske oblačnost, a tokom dana oblačno, u većini krajeva suvo, samo ponegde sa slabim snegom.

Vetar će biti slab, promenljiv, posle podne i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do -1 C, najviša dnevna od -1 do tri stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nas očekuje od utorka sve po starom uz jutarnju maglu.

U Beogradu ujutro na širem području grada magla. Tokom dana oblačno, uz mogućnost slabog snega. Jutarnja temperatura od -4 do -2 stepena najviša dnevna oko jednog.

 U ponedeljak na jugozapadu Srbije padaće ponegde slab sneg, a zatim do kraja sedmice ujutro po kotlinama, nizijama i dolinama reka magla koja će se u pojedinim danima zadržati i duže tokom dana, a u ostalim krajevima umereno oblačno sa sunčanim periodima.

Za vikend se očekuje naoblačenje. Temperatura će biti u porastu.

Ponedeljak

 Ujutro slab mraz. Tokom dana umereno do potpuno oblačno i u većem delu suvo, samo ponegde na jugozapadu provejavanje slabog snega.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -5 do -1, a najviša od 0 do 5 stepeni.

Utorak

Ujutro slab mraz i mestimično magla, koja će se po pojedinim kotlinama i nizijama zadržati i duže tokom dana, a u ostalim krajevima umereno oblačno. Vetar slab promenljiv, samo na istoku umeren, povremeno i jak zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od -5 do -1, a najviša od 1 do 5, u mestima sa dužim zadržavanjem magle hladnije, u Timočkoj Krajini oko 8 stepeni.

Sreda

Ujutro slab i umeren mraz i mestimično magla. Tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab promenljiv, samo na istoku umeren, povremeno i jak zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od -7 do -1, a najviša od 3 do 6 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 10 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.