Nakon bačene bombe na producentsku kuću FM PLAY-a, oglasio se VLASNIK i otkrio šta se desilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon bačene bombe na producentsku kuću FM PLAY-a, oglasio se VLASNIK i otkrio šta se desilo!

Filip i Miloš su 2007. godine uplovili u muzičke vode

Na prostorije producentske kuće FM Play Miloša Roganovića i Filipa Miletića na Bežanijskoj kosi bačena je bomba.

Filip kaže da se nikome nisu zamerili, a da je šteta nakon što je bačena bomba - ogromna.

- Iz susednog kafića javili su nam da je bačena bomba. Mi smo odmah pozvali policiju, koja se sada nalazi na licu mesta i vrši uviđaj - kaže Filip Miletić i dodaje:

- Ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ko stoji iza ovoga. Mi se nikome nismo zamerili. Nemam nikakve dugove, niti smo dobijali pretnje. Možda je greška u pitanju, policija će da ispita - dodaje Filip.

Filip, koji zajedno sa Milošem Roganovićem drži studio FM Plej kaže da je šteta ogromna:

- Materijalna šteta je ogromna, a osiguranje nemamo.

i nakon prve pesme koju su uradili za Seku, "Aspirin", dobili su nadimak baš po ovom poznatom hitu. Nakon toga, saradnje sa najpoznatijim izvođačima u našoj zemlji su počele da se nižu.

Dok je Miloš po profesiji stomatolog i ponosan otac dvoje dece, sina Vuka i ćerke Milice, Filip je bio u emotivnoj vezi sa Anom Bebić, nekadašnjom učesnicom Operacije trijumf i ukućankom Velikog brata. Inače, Filip je magistar klavira.

Oni su 2013. godine osnovali bend Ministarke, u kojem se proslavila Edita Aradinović, koja je nakon izlaska iz grupe prekinula komunikaciju sa Filipom i Milošem. Ovaj dvojac sarađuje i sa Kijom Kockar, koja je njihov ekskluzivac.

BONUS VIDEO: Kada je videla kako postupaju prema njenom ocu u bolnici, odlučila je da sve snimi i JAVNO OBJAVI NA INTERNETU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačena bomba na Aspirince! Eksplodirao FM Play, producentska kuća Severine i Ministarki

Izvor: Tracara.com, 28.Sep.2019

Na prostorije producentske kuće FM Play, koja je u vlasništvu Miloša Roganovića i Filipa Miletića na Bežanijskoj kosi bačena je bomba. Na mestu eksplozije pronađen je i otvarač za kašikaru. Producentska kuća FM Play sarađivala je sa Kristinom Kijom Kockar, Severinom, Majom Berović, Dadom...

Nastavak na Tracara.com...

NAKON EKSPLOZIJE, OGLASIO SE I VLASNIK STUDIJA Evo šta je Filip Miletić poručio javnosti

Izvor: Blic, 28.Sep.2019

Na prostorije producentske kuće "FM Play" koja pripada Milošu Roganoviću i Filipu Miletiću na Bežanijskoj kosi, danas je bačena bomba!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.