Nakon Vučića i Kolinda prima udruženja nestalih

Izvor: B92, 23.Feb.2018, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon Vučića i Kolinda prima udruženja nestalih

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primiće danas u Zagrebu predstavnike udruženja nestalih iz Srbije, saopšteno je iz njenog kabineta. Ovaj sastanak organizovan je nekoliko dana pošto je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Beograd razgovarao s predstavnicima hrvatskih udruženja nestalih branitelja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Predsednica Hrvatske podržala rešavanje sudbine nestalih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Feb.2018

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u petak je u razgovoru s predstavnicima udruženja nestalih iz Srbije izrazila "snažnu podršku" u rešavanju tog pitanja i izrazila uverenje da će dijalog omogućiti pozitivan iskorak. "Polazeći najpre od prava porodica da saznaju istinu o sudbini svojih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.