Nakon 16 godina pronašla izgubljenu burmu na šargarepi u bašti

Izvor: Blic, 01.Jan.2012, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon 16 godina pronašla izgubljenu burmu na šargarepi u bašti

Šveđanka Lena Pahlson izgubila je venčani prsten pre 16 godina i mislila je da ga više nikada neće pronaći. Ona ga je, međutim, pronašla oko šargarepe koju uzgaja u svojoj bašti.

Lena je skinula svoju burmu od belog zlata dok je pripremala kolače sa svojim ćerkama za Božić 1995. Prsten je nestao sa stola u kuhinji gde ga je ostavila i Lena je pretražila čitavu kuću, čak je podizala i daske sa poda.

Nakon bezuspešne pretrage ona je odustala, sve dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oktobra ove godine, dok je čupala šargarepe u svojoj bašti nije primetila da se jedna od njih sjaji. Lena je ubrzo ustanovila da je to njena burma, izgubljena pre 16 godina.

Porodica smatra da je prsten verovatno pao u sudoperu i pomešao se sa bačenim korama krompira, ostavljenim za ishranu ovaca na njihovoj farmi na severu Švedske. Sva zemlja u Leninoj bašti hrani se gnojivom od ostataka povrća i ovčjeg izmeta.

Prsten Leni više ne paše na ruku, jer se ugojila, ali ona kaže da planira da ga proširi.

Povezane vesti: Na šargarepi pronašla davno izgubljeni prsten

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.