Najviše se čeka na graničnim prelazima sa Mađarskom, do sat i po vremena

Izvor: RTS, 22.Avg.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najviše se čeka na graničnim prelazima sa Mađarskom, do sat i po vremena

Vozači putničkih vozila na Batrovcima i Horgošu čekaju sat i po vremena. Sat vremena se čeka na Kelebiji i Bačkim vinogradima.
Bliži se kraj radne nedelje što donosi pojačan intenzitet saobraćaja, kao i novu smenu turista, a zbog toga i veći broj vozila na putevima širom naše zemlje.

Ovi kasniji popodnevni sati su idealni za kretanje na duži put na koji, poručuju iz AMSS-a, treba >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da krenete dobro pripremljeni, strpljivi i tolerantni zbog usporenog saobraćaja na pojedinim deonicama.
Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju od 10 do 90 minuta.
Prema informacijama dobijenim u 11 sati, na Horgošu se čeka 90 minuta, na Horgošu 2 45 minuta.
Na Kelebiji vozila čekaju na izlazu 60 minuta, na prelazu Bački Vinogradi takođe 60 minuta, na Gradini na ulazu 40 minuta.
Na Preševu na ulazu u zemlju čeka se 15 minuta.
Na prelazu Jabuka na ulazu putnička vozila čekaju 10 minuta, na Batrovcima na izlazu 90 minuta.
Na teretnim terminalima vozila čekaju 90 minuta na Horgošu, 60 na prelazu Sremska Rača.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.