Najviša zgrada na svetu u bojama libanske zastave: PODRŠKA I MOLITVA ZA RANJENI BEJRUT (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 22:34

Najviša zgrada na svetu u bojama libanske zastave: PODRŠKA I MOLITVA ZA RANJENI BEJRUT (FOTO)

Niko nije preuzeo odgovornost za eksplozije u kojima ima mnogo poginulih i povređenih

Posle strašnih eksplozija koje su danas potresle Bejrut, ne prestaju da stižu poruke podrške u prestonicu Libana.

Jedna od upečatljivijih stigla je iz Ujedinjenih Arapskih Emirata - najviši oblakoder na svetu, čuvena zgrada Burdž Kalifa, osvetljena je bojama libanske zastave. Iz Dubaija pozivaju na molitvu za Bejrut...

Pray for Lebanon 🇱🇧 🙏❤️ #amalbohsali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #Lebanon #prayforlebanon #prayforbeirut #burjkhalifa #lovelebanon #dubai #صلوات #لبنان #بيروت #برج_خليفة #دبي #ادعو_للبنان

A post shared by Amal Bohsali (@amal_bohsali) on Aug 4, 2020 at 12:54pm PDT

Da podsetimo, u dve eksplozije koje su danas potresle glavni grad Libana, do sada je potvrđena smrt najmanje 30 ljudi, dok je više od 3.000 povređeno. Nažalost, nadležni strahuju da broj žrtava nije konačan.

I dalje nije poznato kako je do eksplozija došlo, ali su i Izraelsko ministarstvo odbrane i Hezbolah odbacili odgovornost za eventualne napade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Egipatske piramide i Burdž Kalifa u bojama libanske zastave

Izvor: Blic, 05.Avg.2020, 00:44

Posle stravičnih eksplozija koje su danas popodne uzdrmale Bejrut, u znak počasti brojnim žžrtvama, egipatske piramide i zgrada Burdž Kalifa večeras su u bojama zastave Libana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.