Najveći gresi Andželine Žoli

Izvor: Blic, 01.Avg.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći gresi Andželine Žoli

Andželina Žoli već više od 10 godina predstavlja omiljenu temu tabloida, što ne čudi budući da se skandali vezani za njeno ime samo množe... a poslednji u nizu su Andželinine sado-mazo fotografije koje je pre nekoliko dana objavio magazin „Star“.

Kontroverzne slike koje su navodno snimljene 1999. tokom jedne od Andželininih heroinskih seansi, američki časopis je preuzeo iz neautorizovane biografije Žolijeve koju je napisao britanski novinar Endrju Morton. Knjiga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „Angelina: An Unauthorized Biography" biće objavljena 3. avgusta i sigurno će izazvati ogromnu pažnju jer kako autor navodi, predstavlja Andželinu u sasvim drugom svetlu, do sada nepoznatom javnosti. Morton oslikava popularnu glumicu kao hladnu, proračunatu osobu koja ne mari za ljude preko kojih gazi. Morton čak tvrdi da je Andželina svojevremeno u naletu depresije angažovala plaćenog ubicu da je ubije, ali da je kasnije odustala od te namere!

Čak i ako se Mortonova knjiga prihvati kao zlonamerno blaćenje jedne od najpopularnijih svetskih glumica, priča o Andželini Žoli - ženi sa dva lica, ne gubi na intenzitetu. S jedne strane, Žolijeva je majka šestoro dece, pomaže izbeglicama širom sveta i prilično je uspešna u svom poslu a 1999. je osvojila i „Oskara" za sporednu ulogu u filmu „Girl, Interrupted". Međutim, postoji i druga strana priče koja je počela još kada je Andželina kao četrnaestogodišnja devojčica fascinirana smrću, želela da postane pogrebnik. Od tinejdžerskog doba Andželina je bila sklona samopovređivanju, a javnost je šokirala i svojim priznanjima da je konzumirala heroin, kao i da je imala nekoliko lezbijskih veza.

Od igara sa nožem do ljubljenja sa rođenim bratom

Sakupljač noževa

Kao jedan­ae­st­ogodišnja dev­ojčica Andželina upi­­s­ala je školu glume i želela je da postane manek­enka. Međutim, bila je veoma mršava i u školi su je neprestano šikanirali zbog toga. Kako je njena potištenost rasla, počela je da se samopovređuje. „Sakupljala sam noževe i uvek sam imala mnogo stvari nadohvat ruke. Iz nekog razloga, ritual sečenja i osećanja bola činio me živom, osećala sam se slobodnom i to je za mene bila neka vrsta terapije", ispričala je Andželina u intervjuu za Si-En-En.

Čudno venčanje

Žolijeva se 28. marta 1996. udala za britanskog glumca Džoni Li Milera, koga je upoznala na sni­manju filma „Hackers". Na venčanje Andželina došla je u crnim kožnim pantalonama i beloj košulji, na kojoj je svojom krvlju ispisala ime svog muža.

Opasne igre

Tokom burnog braka sa Bili Bob Torntonom otišla je korak dalje i njih dvoje su čak javno priznali da im je omiljena igra u krevetu bila da noževima ranjavaju jedno drugo, a sliku su dopunile priče da su njih dvoje oko vrata nosili bočice u kojima se nalazila krv onog drugog.

Sadomazohizam

Žolijeva nema dlake na jeziku i kada treba da objasni svoje seksualne sklonosti, naročito svoju ljubav prema sado-mazo „igricama". „Sado-mazo seks može biti pogrešno protumačen kao nasilan. Sve se svodi na poverenje. Želim da pomeram granice, emocionalno i seksualno, sa drugom osobom. Tada se osećam najseksepilnije. Bila sam i u pokornoj i u dominantnoj ulozi jer sam želela više", objasnila je Andželina za magazin „Alure".

Biseksualne veze

Andželina je pre nego što je zasnovala porodicu, u intervjuima često govorila da je biseksualka, a priznala je i da je imala seksualne odnose Dženi Šimicu, svojom partnerkom iz filma „Foxfire". „Verovatno bih se oženila sa Dženi da se nisam udala za mog muža (Džoni Li Milera). Zaljubila sam se u nju prvog trenutka kada sam je ugledala", rekla je Žolijeva. U intervjuu sa Barbarom Volters 2003, na pitanje da li je još biseksualka, Andželina je odgovorila: „Naravno. Ako se sutra zaljubim u ženu, da li ću osećati da je dobro to što želim da je poljubim i dodirnem? Ako se zaljubim u nju? Apsolutno! Da!"

Bivši telohranitelj: „Endži je psihopata"

Bivši telohranitelj Andželine Žoli i Bred Pita otkrio je mračnu stranu prelepe glumice, koju je detaljno opisao u svojoj ispovesti američkim medijima. Telohranitelj, po imenu Bil, ispričao je kako je Žolijeva bezdušna osoba, sebična, te da sa Pitom odavno ne deli istu sobu, a kamoli postelju. „Po mom mišljenju, ona prava Andželina je egoistična osoba, opsednuta kontrolisanjem svega oko sebe", izjavio je telohranitelj po imenu Bil i dodao da njeno ponašanje povređuje sve u njenoj blizini, počevši od osoblja do Bred Pita i njihove dece. „Ona nema strpljenja za bilo šta i nikada ne čini dobrodušna dela i potpuni je psihopata. Bred je sa decom potpuno opušten, dok ona samo vrišti i viče. Ona decu kažnjava ćutanjem i drugim psihičkim torturama. Nju uopšte ne dotiču dečje suze, a zna i da im se smeje kada plaču", zaključio je bivši telohranitelj Žolijeve.

Skandal na dodeli „Oskara"

Za vreme govora 2000. na dodeli „Oskara" Žoli je rekla: „Baš sam trenutno zaljubljena u svog brata", što su tabloidi odmah iskoristili da bi počeli sa opskurnim pričama o Andželininoj navodnoj incestuoznoj vezi sa njenim bratom Džejmsom. Ona je te glasine odmah demantovala, a u jednom televizijskom intervjuu je prokomentarisala: „Svet je mnogo bolesniji nego što sam mislila."

Rasturačica brakova

Početkom 2005. na snimanju filma „Mr. & Mrs. Smith" je započela vezu sa Bred Pitom i to dok je on još bio u braku sa Dženifer Aniston. Američki mediji su okrivili Andželinu da je ona rasturila Pitov brak, ali ona je energično demantovala te priče. „Biti intimna sa oženjenim čovekom, kada moj rođeni otac vara moju majku, nije nešto što mogu oprostiti. Ne bih mogla da se pogledam ujutru u ogledalo da sam to uradila. Ne privlače me ljudi koji varaju svoje žene."

Tinejdžerski grehovi

Magazin „In Touch" je 2008. pod ogromnim naslovom „Andželinin seks skandal" objavio fotografije koje je Žolijeva snimila kada je imala samo 16 godina. Na ovim slikama Andželina je pozirala u intimnom vešu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVI GRESI ANĐELINE DŽOLI!

Izvor: iYupi.com, 01.Avg.2010

Andželina Žoli već više od 10 godina predstavlja omiljenu temu tabloida, što ne čudi budući da se skandali vezani za njeno ime samo množe.. a poslednji u nizu su Andželinine sado-mazo fotografije koje je pre nekoliko dana objavio magazin „Star“.Kontroverzne slike koje su navodno snimljene...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.