Najveća vežba u regionu - 10. novembra širom Srbije

Izvor: Mondo, 24.Okt.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveća vežba u regionu - 10. novembra širom Srbije

U vežbi će učestvovati 8.000 pripadnika Vojske Srbije.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović ilustracija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će 10. novembra biti održana vojna vežba u kojoj će, širom Srbije.

"Biće to prilika da građani vide šta smo sve uradili, kako smo osnažili našu vojsku", rekao je Vučić i dodao da će Srbija učiniti sve da nikada ne dođe do bilo kakvih sukoba, ali da mora biti sdpremna da se zaštiti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Dobili smo i deseti po redu 'mig 29'. Ljudi moraju da znaju da za zaštitu naše zemlje nabavljamo nove helikoptere i drugu opremu, a kada imate novca onda to možete", kazao je predsednik.

Vežba 10. novembra biće, smatra, ubedljivo najveća vojna vežba u regionu.

Slične vežbe su, kazao je, održane u BiH, pre 20-tak dana u Hrvatskoj, kao i na Kosovu i Metohiji, u saradnji sa NATO.

Pripadnici vojske, policije i bezbednosnih službi imaće, najavio je, i dodatnu podršku države, kroz stambenu izgradnju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić moramo biti spremni da se zaštitimo: Najveća vojna vežba u regionu 10. novembra

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018

Predsednik je najavio da će 10. novembra biti održana vojna vežba u kojoj će, širom Srbije, učestvovati 8.000 vojnika...Vučić ne razumem čime sam uvredio žene: Otac sam ćerke, posebno vodim računa da ne uvredim žene..- Biće to prilika da građani vide šta smo sve uradili, kako smo osnažili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Najveća vežba u regionu - 10. novembra širom Srbije

Izvor: B92, 24.Okt.2018

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će 10. novembra biti održana vojna vežba u kojoj će, širom Srbije, učestvovati 8.000 vojnika..."Biće to prilika da građani vide šta smo sve uradili, kako smo osnažili našu vojsku", rekao je Vučić i dodao da će Srbija učiniti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.