Najuticajnija tinejdžerka na svetu dobija svoju seriju

Izvor: Blic, 13.Maj.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najuticajnija tinejdžerka na svetu dobija svoju seriju

Kajli Džener možda jeste najmlađa od sestara u klanu Kardašijan, ali je podjednako uspešna kao i čuvena Kim. Ona je direktorka i osnivač kozmetičke linije, modna dizajnerka, magnat društvenih mreža, a magazin "Time" ju je proglasio za najuticajniju tinejdžerku.

Kajli je i dalje deo emisije "Keeping Up with Kardashians" ali je sada dobila i svoju seriju "Life of Kylie"koja će biti premijerno emitovana uz dve epizode 16. jula na kanalu E! (20h).

Uz 175 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pratilaca na mrežama deluje kao da je svaki Kajlin pokret dokumentovan. Ipak, fanovi će kroz osam polučasovnih epizoda videti drugačiju stranu ove devojke. Biće posebno prikazana i njena uloga u j kozmetičkoj liniji i gledaoci će videti kako izgleda kada ona vodi svoj brend. Od kreiranja koncepta, sastava i testiranja proizvoda do komunikacije sa obožavaocima prilikom najave novog lansiranja linije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.