Najstariji Kašogijev sin otišao iz zemlje

Izvor: B92, 25.Okt.2018, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najstariji Kašogijev sin otišao iz zemlje

Rijad -- Najstariji sin ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija, Salah, otišao je iz zemlje avionom, rekao je neimenovani izvor blizak Kašogijevoj porodici.

Salah Kašogi ima dvojno državljanstvo, američko i saudijsko, i do sada je imao zabranu da putuje, prenela je agencija Rojters.

On je u sredu avionom napustio Saudijsku Arabiju, rekao je izvor koji nije želeo da otkriva destinaciju na koju je otišao sin ubijenog novinara.

Kašogi je ubijen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2. oktobra u saudijskom konzulatu u Istanbulu. Saudijska Arabija je insistirala više od dve nedelje da je on izašao iz konzulata, da bi na kraju saopštila da je ubijen u tuči, a danas su saudijski tužioci okarakterisali ubistvo Kašogija kao zločin s predumišljajem.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najstariji Kašogijev sin otišao iz zemlje

Izvor: Blic, 25.Okt.2018

Najstariji sin ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija, Salah, otišao je iz zemlje avionom, rekao je neimenovani izvor blizak Kašogijevoj porodici.

Nastavak na Blic...

Sin Jamala Khashoggija napustio Saudijsku Arabiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Okt.2018

Sin ubijenog novinara Jamala Khashoggija je napustio Saudijsku Arabiju, kazao je izvor blizak porodici za CNN. Salah bin Jamal Khashoggi ima saudijsko i američko državljanstvo, ali ranije nije mogao napustiti Saudijsku Arabiju jer mu je kraljevstvo ograničilo pasoš. Salah Khashoggi je najstariji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Erdogan Rijadu: Objavite gde je telo Kašogija!

Izvor: RTS, 26.Okt.2018, 11:04

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan pozvao je Saudijsku Arabiju da obelodani lokaciju na kojoj se nalazi telo ubijenog novinara Džamala Kašogija, upozorivši da Turska ima više informacija o tom slučaju nego što je do sada objavila. U međuvremenu, Salah Kašogi, sin ubijenog novinara,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.