Najstarija Srpkinja stekla biračko pravo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najstarija Srpkinja stekla biračko pravo

PARAĆIN - Posle više godina, najstarija Srpkinja Kosara Momirović (109) iz sela Buljane kod Paraćina, upisana je u birački spisak opštine Paraćin pod rednim brojem 69.769 i na ovaj način stekla biračko pravo.

Ubuduće će glasati na biračkom mestu broj 24, to jest u svom rodnom selu Buljane.

Da Agencija za privatizaciju nije kontrolisala dokumentaciju za upis besplatnih akcija i utvrdila da baba Kosa nije upisana u birački spisak, ko zna da li bi bila uvršćena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na njega.

Ona je među prvima upisala besplatne akcije i u šali veli da će dočekati da ih naplati.

Krepka baba Kosa početkom marta zakoračiće u 110. godinu. Komšije i prijatelji kažu da će ona dočekati "punoletstvo" - 118 godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.