Najružnije cipele u 2011.

Izvor: Blic, 22.Dec.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najružnije cipele u 2011.

Merilin Monro je rekla da ako devojci daš prave cipele, ona može da osvoji svet. Sva sreća pa ne može da vidi kreacije Džefrija Kempbela.

Srećom Merilin ne poznaje Lejdi Gagu. A ni dizajnera Džefrija Kembela.

Uz prave cipele možda ćete osvojiti svet, ali uz pogrešne- samo podsmeh i bol u stopalima.

Pogledajte najružnije cipele koje su dizajneri predstavili u 2011.

Iako se obično očekuje da se radi o brendovima JC i Ugg, među najvećim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << promašajima našli su se i Prada, Thakoon, pa čak i Kristijan Labutin.

Brajan Etvud koji stoji ispred čuvene marke "Wood" napravio je ove nesvakidašnje sandale.

One su sa leopard dezenom, perjem i mašnama na pertlanje i nalaze se na vrhu liste najvećih promašaja kada je dizajn obuće u pitanju.

Najjeftinije Etvudove cipele koštaju oko 350 dolara, a one skuplje i do 1.500 evra.

Kristijan Labutin je napravio cipelu sa prednjim delom u obliku lavlje šape. Nije poznato koliko je pari ovih neobičnih cip

Džefri Kembel je ovako zamislio sportske patike.

Ove sandale Marka Džejkobsa koštaju 840 dolara. Iako je dizajner poznat po elegantim cipelama koje bi svaka dama želela u svojoj kolekciji, ovaj primerak sa kićankom kao ukrasom štikle malo ko bi poneo na ulici.

Starke "japanke" u Americi zovu i Konvers tanga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Najružnije cipele u 2011.

Izvor: medio.rs, 22.Dec.2011

Merilin Monro je rekla da ako devojci daš prave cipele, ona može da osvoji svet. Sva sreća pa ne može da vidi kreacije Džefrija Kempbela.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.