Najpoznatiji rakun, Oreo sa crvenog tepiha, umro u desetoj godini

Izvor: B92, 08.Feb.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpoznatiji rakun, Oreo sa crvenog tepiha, umro u desetoj godini

U svojoj desetoj godini nakon kraće bolesti preminuo je najpoznatiji i najomiljeniji rakun na svetu, Oreo. On je svetu poznat po tome što je bio inspiracija za lik Roketa iz Marvelovog ostvarenja Čuvari galaksije (Guardians of the Galaxy).

Zanimljivo je da su ga njegovi staratelji dobili sa svega dva dana života, pošto njegova majka nije više imala mleka da ga hrani. Brinuli su se o njemu i čuvali ga, a već tada je postao najpoznatiji rakun u Velikoj Britaniji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
O njegovoj smrti svet je obavestila jedna od njegovih starateljki, tako što je taj nemili događaj objavila na Fejsbuku. Ona se u tom postu prisetila svih lepih stvari, rekla je da je bio njihov superheroj i zvezda i da sada može da počiva u miru.

Ono što je takođe veoma zanimljivo, a vezano je za ovog neverovatnog rakuna jeste da je bio i na crvenom tepihu. Doživeo je to da dođe i da se prošeta crvenim tepihom i tako upozna mnoge glumce. On je inspirisao umetnike da daju jednom liku baš njegov fizički izgled.

Od rođenja je bio poseban, a njegova popularnost se postepeno širila i bivao je sve poznatiji. Sada nema ko o njegovoj smrti ne piše, svi žale za njim, a možda ćemo moći i u njegovu čast da gledamo reprize filma, baš kako to ide kada umre velika zvezda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najpoznatiji rakun umro u desetoj godini

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2019

U svojoj desetoj godini nakon kraće bolesti preminuo je najpoznatiji i najomiljeniji rakun na svijetu, Oreo. On je svijetu poznat po tome što je njegov lik inspirisao lik Rocketa iz Marvelovog ostvarenja Guardians of the Galaxy.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.