Najpoznatiji glumac kojeg nikada niste videli

Izvor: Mondo, 09.Jan.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpoznatiji glumac kojeg nikada niste videli

Igrao je u filmovima "Avatar", "The Green Hornet", "Pirati sa Kariba: Na kraju sveta", "Noć u muzeju 2" serijama "CSI: Majami" i "Dekster", a pojma nemate ko je Ruben Langdon ...

Foto: YouTube

 Pored pomenutih filmova, kaskader i glumac Ruben je igrao i u "Tintinu" i sarađivao sa legendarnim Džekijem Čenom. Ipak, nikada niste videli njegovo lice, samo pokrete.

Langdonovi padovi, skokovi i "šibanje" su sastavni deo i brojnih video igrica (Ken, Street Fighter), >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a u intervjuu "Dejli Mejlu" otkriva da je igrao "toliko likova da ne može čak ni da ih se seti"

Ruben (39) je glumačku karijeru počeo u Japanu - igrao je u seriji o superherojima "B- FighterKabuto", potom se preselio u Hong Kong gde je snimao sa Džekijem Čenom i Samo Hungom, a onda ga je put naneo u Holivud, gde je počeo da radi i kao glumac i kaskader u seriji "Moćni rendžeri"

Nosi kostime i senzore (evolucija šminke, kaže on), a video igrice su napornije od filma.

"Moj prvi posao je bila igrica 'Resident Evil'. Kako bi 'snimili' moje pokrete koristili su sistem koji podrazumeva da mi odelo bude prekriveno prijemnicima povezanim žicom sa centralnim transmiterom koji beleži podatke. To je zapravo džinovski radio koji 'šiba' toliko glasno da smo u sobi mogli da se zadržimo tek sat, dva, nakon čega bi se osećali kao da nas je neko isprebijao".

Kada je reč o velikom platnu, Ruben kaže da se "specijalizovao" za umiranje.

"Gušio sam se, davio, bio upucan u nogu, pa umirao 'dugo i polako', ma sve moguće ...".

Pogledajte samo neka od ostvarenja u kojima je dao svoj doprinos.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.