Najpotrebniji sajtovi

Izvor: Blic, 18.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpotrebniji sajtovi

Američki magazin „Njujork tajms" izdvojio je 25 sajtova bez kojih ne bismo mogli da živimo. Mi vam prenosimo listu od 25, ali i četiri sajta koja su veoma korisna, ali ne i toliko poznata kod nas.

Digg.com

Ovaj sajt je lider u socijalnim novostima gde korisnici sami određuju šta je bitno a šta ne, tako što sami pronalaze vesti i stavljaju ih na mrežu. Pre nekoliko meseci, sajt je pored bloga o tehnici dobio i blog za nauku, biznis i svet, zabavu i igrice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
HowStuffWorks.com

Na ovom sajtu ćete pronaći veoma laka i jednostavna objašnjenja o tome kako stvari funkcionišu, od plazma ekrana, pa do antibiotika. Sada možete i da dodajete fotke i video-klipove na kojima se nalaze objašnjenja za lakše korišćenje. Na primer, Unicef je poslao video-klip o minama; NASA o soničnim bombama.

WebMD.com

Ovo je veliki portal na kojem možete da pronađete najrazličitije teme vezane za zdravlje, kao i sve novosti u medicini. Nedavno je na ovom sajtu nameštena nova opcija Symptom Checker, koja vam omogućava da sami sebi postavite potencijalnu dijagnozu i saznate bolest od koje možda bolujete. WebMD Health Manager vam omogućava da napravite svoj onlajn medicinski karton koji doktori mogu da pogledaju u bilo koje doba.

1. Amazon.com

2. BBC.co.uk

3. Citysearch.com

4. Craigslist.org

5. Del.icio.us

6. Digg.com

7. Ebay.com

8. ESPN.com

9. Facebook.com

10. FactCheck.org

11. Flickr.com

12. Google.com

13. HowStuffWorks.com

14. The Internet

Movie Database

15. YouTube

16. Kayak.com

17. National Geographic.com

18. Netflix.com

19. Technorati.com

20. TMZ.com

21. USA.gov

22. Television WithoutPity.com

23. WebMD.com

24. Wikipedia.org

25. Yahoo.com

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.