Najnoviji smartfon Dizajer C

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2012, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnoviji smartfon "Dizajer C"

BEOGRAD -

Kompanija HTC predstavila je danas svoj najnoviji smart telefon "Dizajer C", (Desire) sa integrisanom zvučnom "Beats audio" tehnologijom, koji omogućava autentičnu reprodukciju muzike.

"Slušanje muzike je jedna od najpopularnijih opcija kod korisnika mobilnih telefona i zato je sada važnije nego ikad da vam prenesemo snagu i emociju koju je umetnik stvorio u studiju", izjavio je direktor marketinga i prodaje HTC-a Džejson Mekenzi.

On je dodao da telefon >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << korisnicima donosi odličan dizajn, jednostavno upravljanje sadržajima i brzo povezivanje.

Telefon je dostupan u crvenoj, beloj i crnoj boji, ima snažnu bateriju, radi na "Android 4.0" platformi i idealan je i za korisnike kojima bi to bio prvi pametni telefon kao i za one koji žele da pređu na napredniji uređaj. Korisnicima je omogućen jednostavan pristup aplikacijama, igricama, pesmama i filmovima preko "Google Play-a".

Uređaj rapolaže sa 25 GB prostora, koji obezbeđuje mogućnost sigurnog čuvanja, pretrage i deljenja na hiljade fotografija, video snimaka i dokumenata. Ekran HVGA rezolucije sa jarkim i živim bojama od 3,5-inča čini pretraživanje internetom, razgledanje fotografija ili povezivanje sa prijateljima i porodicom jednostavnim.

Korisnik svoje doživljaje uz kameru od pet megapiksela i opciju momentalnog objavljivanja, može da podeli putem društvenih mreža, bilo kad, samo par sekundi nakon što je zabeležen.

Telefon je specijalno dizajniran, ima zvučnik sa laserski pravljenim mikro rupicama za vrhunski zvuk, ekran sa velikim uglom gledanja i elegantni metalni okvir sočiva kamere. Kako je najavljeno iz te kompanije model će biti dostupan na određenim tržištima već u toku ovog meseca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HTC predstavio Desire C

Izvor: NC magazin, 15.Maj.2012

. Nakon predstavljanja HTC One serije, HTC  je danas predstavila svoj najnoviji telefon, HTC Desire C. Sa integrisanom Beats Audio tehnologijom ovaj vrhunski dizajniran i pristupačan pametan telefon vam omogućava da čujete muziku baš onako kako je umetnik želeo. Uz HTC Desire C imate mogućnost...

Nastavak na NC magazin...

Najnoviji smartfon “Desire C”

Izvor: Capital.ba, 16.Maj.2012, 09:02

BEOGRAD, Kompanija HTC predstavila je juče svoj najnoviji smart telefon 'Desire C', sa integrisanom zvučnom 'Beats audio' tehnologijom, koji omogućava autentičnu reprodukciju muzike. 'Slušanje muzike je jedna od najpopularnijih opcija ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.