Najnoviji podaci: Tri nove žrtve korona virusa u Srbiji, ukupno 13

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnoviji podaci: Tri nove žrtve korona virusa u Srbiji, ukupno 13

Novi podaci

Od poslednjeg izveštaja do 15 časova testirani su uzorci 376 osoba od kojih je 82 pozitivno i 294 negativno na novi korona virus, pa je ukupan broj zaraženih u Srbiji u ovom trenutku 741.

Od poslednjeg preseka u Srbije su od korona virusa preminule još tri osobe, rekla je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije povodom epidemije korona virusa doktorka Darija Kisić Tepavčević.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još tri smrtna slučaja: Još 82 inficirana, ukupno 741

Izvor: OkRadio.rs, 29.Mar.2020

U Srbiji su zabeležena još tri smrtna slučaja izazvana virusom korona, tako da je sada ukupan broj preminulih 13, saopšteno je na redovnoj konferenciji za javnost - Od poslednjeg izveštavanja desila su se tri smrtna ishoda, u KC Vojvodine pacijent rođen 1958. godine koji je bolovao od hipertenzije,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.