Najluđi vikend u Magacinu

Izvor: Blic, 29.Okt.2012, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najluđi vikend u Magacinu

Proteklog vikenda je u Magazinu bilo veoma zanimljivo. Pored brojnih poznatih ličnosti, u dobroj muzici i provodu uživao je veliki broj klabera.

U okviru večeri "Superstar Friday" nastupio je holandski di - džej Ralvero. Miksovao je najbolje haus hitove, a kada su se začuli taktovi velikog hita "In my bedroom" koji je na svetskoj klupskoj sceni napravio pravi lom, svi su pevali u glas.

Među ljubiteljima ovog zvuka našli su se i Sanja Dimitrijević, učesnica "Prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glasa Srbije" koja je uživala u hitovima Ralvera sa svojim dečkom Urošem Ćertićem, najpoznatijim srpskim kaskaderom u Holivudu.

Sanja i Uroš su već neko vreme zajedno, i kako kažu veza ide ozbiljnim putem. Mnogo se vole i podržavaju, a sinoć nisu skrivali svoje emocije ni pred prepunim klubom. Uroš obožava pevanje i presrećan je što je našao devojku koja ima "dar od Boga" a to je glas prema njegovim rečima.

On je već otputovao za Vankuver gde će da radi na seriji "Super Natural", a inače je sarađivao sa najvećim svetskim imenima, poput Al Paćina, Toma Kruza, Bena Stilera, Stivena Sigala.

Odličnu atmosferu nisu propustili ni Veljko Ražnatović, Darko Kostić, i mnogi drugi. Žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova.

Kao i svake subote, i sinoć se za vrhunsku atmosferu u klubu "Magacin" pobrinuo dvojac di-džej Bane Paunović i di-džej Lo.

Miksovanje najpopularnijih house hitova nije propustio ni čuveni francuski fudbaler Kristijan Karambe, koji se sa svojim društvom zabavljao do ranih jutarnjih časova. U Beogradu je nekoliko dana, ali kako kaže, oseća se kao da je na Ibici.

- Obožavam Beograd. Provod je ovde kao na Ibici. Odlično se zabavljam, i ovu muziku obožavam - rekao je Karambe i konstatovao kako su devojke u Beogradu prelepe.

Pored njega odličnu zabavu nisu propustili ni Zvezdan Terzić i Vesna Dedić, koja je u društvu svojih prijatelja takođe đuskala do jutarnjih časova.

Povezane vesti: "Alegro bend" u okviru večeri "Balkan soul" Glumci u provodu Di-džej Voli Lopez oduševio Beograđane Olja Crnogorac na meti udvarača Poznati se zabavljali uz " Leksington bend" do jutra

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.