Najlepše i najgore obučene nacije na otvaranju Olimpijade

Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2016, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepše i najgore obučene nacije na otvaranju Olimpijade

Jedan od najlepših trenutaka Olimpijskih igara je kada sve nacije koje učestvuju marširaju noseći zastave i obeležja svojih zemalja. Za sportiste je to velika čast, a za ljubitelje mode ogromna modna pista. Tako, dan nakon otvaranja, većina svetskih medija je komentarisala ko je bio najlepše obučen, ko najgore, a ko je zaboravio da se obuče.

Ove godine, bele pantalone su bile veoma poparne, kao i klasični blejzeri sa naramenicama. Neke nacije su se istakle, po dobrom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ili lošem stajlingu.

Izdvajamo listu koju je napravio Herald san, gde smo izabrali nekoliko najbolje i najgore obučenih nacija na Olimpijadi.

Najgore

Kina

Šeng Li poneo je zastavu Kine, dok je nacionalni tim marširao Marakanom. Kako piše Herald san, zbog ove retro kombinacija u nacionalni tim Kine je teško bilo ne gledati, ali komentari na društvenim mrežama nisu bili previše pozitivni. Kako kaže jedan tviteraš, njihova kombinacija bi bolje odgovarala nekoj niskobudžetnoj avio kompaniji.

Irska

Još jedan tim koji nije najsrećnije sklopio boje. Iako je u modi sve dozvoljeno, neke boje ne bi trebalo da idu zajedno, pa tako "modni eksperti" Herald sana tvde da zeleno i plavo nikako ne treba mešati, a to su upravo jedine dve boje od kojih se sastojao kostim irskog sportskog tima.

Nemačka

Nemački tim je izgleda zimogrožljiv, pošto su olimpijski krug odlučili da prošetaju u kaputima. Kako prenosi Herald san, čitava njihova tamna kominacija bila je prilično neimpresivna.

Najbolje

Srbija

Srpski tim je prilično impresionirao internet javnost sa smelom suknjom geometrijskig oblika. Mnogi su bili oduševljeni i našim barjaktarem, ali sve zajedno, šetnja Marakanom je ocenjena najvišim ocenama. Kako navodi Herald tribjun, srpski tim kao da je izašao na modnu pistu, a ne na teren.

Francuska

Tedi Rajner nosio je zastavu Francuske, na čelu kolone veoma ležerno i ukusno obučenih sportista. Kako je ocenio Herald san, modna kuća Lakost je odradila dobar posao kada je pripremala sportiste za počasni olimpijski krug.

Kuba

Jednostavno, i savršeno - jednoglasna je ocena "modnih kritičara" na odeću nacionalnog tima Kube. Modna kuća Labuten stoji iza njihove upečatljive kombinacije.

Počasni pobednik Olimpijskog kruga:

Tongo

Ne zbog toga šta je nosio, već zbog veoma pozitivnog i živahnog barjaktara koji jedva da je išta nosio.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.