Najduže se čeka na Horgošu i Batrovcima

Izvor: Studio B, 22.Avg.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najduže se čeka na Horgošu i Batrovcima

Na graničnim prelazima vozila se danas na izlazu iz zemlje na Horgošu zadržavaju do pet sati, na Batrovcima prema Hrvatskoj nešto manje od četiri sata, Šidu 90 minuta, i Sotu oko 60 minuta, saopštio je Biro za saradnju sa medijima MUP-a.

Na Horgošu 2 vozila se zadržavju na izlazu 60 minuta, na graničnom prelazu Gradina na ulazu u šest kolona putnička vozila se zadržavaju 50 minuta.

Na graničnom prelazu Gostu na izlazu se vozila i autobusi zadržavaju 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << minuta, a na ulazu do 45 minuta.

Kako se nvodi, na graničnom prelazu Preševo na ulazu se vozila zadržavaju 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema većih zadržavanja, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Višesatna čekanja na Horgošu i Batrovcima

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2015

Na graničnim prelazima vozila se danas na izlazu iz zemlje na Horgošu zadržavaju do pet sati, na Batrovcima prema Hrvatskoj nešto manje od četiri sata, Šidu 90 minuta, i Sotu oko 60 minuta, saopštio je Biro za saradnju sa medijima Ministarstva unutrašnjih poslova. Na Horgošu 2 vozila se zadržavju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.