Najbolji učenici i studenti na fotografijama kalendara za 2014. (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 27.Dec.2013, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji učenici i studenti na fotografijama kalendara za 2014. (VIDEO)

Po tradiciji, Gradska opština Palilula pripremila je kalendar za 2014. godinu sa fotografijama najboljih učenika i studenata, koji se školuju u obrazovnim ustanovama na teritoriji ove opštine.

Na stranama kalendara su fotografije učenika sedam osnovnih i tri srednje škole, kao i studenata Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Zaštite na radu i Prirodno-matematičkog fakulteta. Fotografisao ih je profesionalni art fotograf, a u odnosu na ostale vršnjake, izdvojili su se postignutim rezultatima u obrazovanju i društvenim aktivnostima.
Što se tiče ostalih aktivnosti, predsednik Boban Džunić je istako da su ovih dana okončani radovi na vodovodnoj mreži, kako bi žitelji Gabrovca dobili pijaću vodu, i da će početkom naredne godine Opšina donirati sportsku opremu za 8 škola sa područja Palilule.
 

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Kalendar sa najboljim učenicima

Izvor: juGmedia, 28.Dec.2013, 08:45

NIŠ – Najbolji učenici i studenti, koji se pohađaju škole na  teritoriji gradske opštine Palilula, po tradiciji predstavljeni su na fotografijama opštinskog kalendara za 2014.godinu...Ove godine, učenike i studente je fotografisao Bratislav Petković, profesionalni art fotograf. Na promociji...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.