Najbolji CV ikad!

Izvor: Mondo, 04.Maj.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji CV ikad!

Kad neko voli to što radi i ume sa kompjuterima i grafikom onda radna biografija izgleda baš ovako - magično!

Uz ovakav talenat i navedene veštine čudo je da Robi već nije deo nekog svetski poznatog dizajnerskog studija ili animatorskog tima!

Robi Leonardi (ako mu je to pravo ime) je kreativac iz Njujorka, koji se bavi kodiranjem, grafikom, animacijom i digitalnom obradom. Kako bi se izdvojio iz „mora“ sličnih njemu u vremenu hiperprodukcije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Robi je napravio interaktivnu biografiju u stilu Super Mario igre.

POGLEDAJTE: I MONDO ima sjajnog dizajnera u svom timu!

Animirana biografija za kratko vreme postala je hit na internetu i dok pohvale stižu iz svih delova sveta Robi je na svom Fejs profilu dobio skoro 40.000 pratilaca.

Nažalost, kao i uvek, oslanjajući se na njegov sjajan rad pojavile su se mnogobrojne kopije, a najbolji „copycat“ ponudila je izvesna Klaudija (KIČ) koja je ukrala pozadinsku „matricu“ i umesto Leonardijeve grafike i animacije ubacila likove iz Candy Crush Saga igre… Ipak, provaljena je brzo, pa je na njenom sajtu biografija trenutno „u fazi izrade“.

Foto: Promo/Robby Leonardi www.rleonardi.com/interactive-resume

Ko je sve kontaktirao (neko jeste, sigurni smo) talentovanog dizajnera saznaćemo uskoro, kad se Robi pohvali na nekoj od svojih društvenih mreža!

Kako vam se sviđaju njegov portfolio i radna biografija?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.