Najbolje za moje dete

Izvor: RTS, 09.Jun.2010, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Najbolje za moje dete"

Festival za decu i roditelje održaće se 12. i 13. juna na Košutnjaku. Na festivalu će učestvovati vrtići, dečije igraonice, predškolske i školske ustanove, a zabavljaće ih pop pevači.

Pod sloganom "Deco, dođite da se igramo" u Beogradu će se održati po drugi put najveći festival za decu i roditelje "Najbolje za moje dete", 12. i 13. juna na Košutnjaku.

Na festivalu će učestvovati vrtići, dečije igraonice, škole stranih jezika, predškolske i školske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ustanove, likovne i kreativne radionice, proizvodi za decu, dečije igračke i mnoge druge ustanove koje su neophodne za rast i razvoj dece.

Oba dana ulaz na festival je besplatan za sve posetioce, a program će počinjati od 10 i završavati u 18 časova.

Na zabavi će učestvovati i pop pevači Tijana Dapčević, Mari Mari, Saša Kovačević, Željko Vasić, grupa "Neverne bebe" i drugi, a u nedelju će se i predstavnik Srbije na "Pesmi Evrovizije" Milan Stanković, pridružiti deci iz jednog vrtića koja su za svoj nastup spremila imitaciju njegove pesme "Ovo je Balkan".

Festival se održava pod pokroviteljstvom grada Beograda, Sekretarijata za dečiju zaštitu i Republičkog zavoda za sport.

Organizatori su saopštili da na festivalu decu očekuju mnogobrojne nagrade, takmičenja, igre i nastupi.

Prvi dečiji sajam "Najbolje za moje dete" je održan 2009. godine na Košutnjaku. Za dva dana, zabeležio je posetu od preko 15.000 posetilaca i privukao veliku medijsku pažnju.

Ova manifestacija je nastala kao vizija da se na otvorenom, u prirodnom i zdravom okruženju na Košutnjaku, održi sajamski nastup svih ustanova koje su neophodne za razvoj dece do njihovog polaska u školu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.