Izvor: Blic, 27.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje u 2006.

Najbolje u 2006.

Kao i na svakom kraju godine, biraju se najbolji. Tako vam i u ovom broju 'Blica', donosimo izbor najboljih tehničkih sitnica koje su obeležile prethodnu godinu. Sajt 'Grafik njuz' sastavio je listu najprodavanijih gedžeta, a ako su bili najprodavaniji, to znači da svakako imaju i kvalitet. Među njima su se našli uglavnom MP3 plejeri, konzole, digitalne kamere i fotoaparati, telefoni, ali i sitnice koje će svakako izazvati oduševljenje domišljatošću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dizajnom. Izbor magazina 'Tajm'

I Magazin 'Tajm' je sastavio listu najboljih tehničkih spravica koje su se pojavile u 2006. godini. Na listi se našlo osam gadžeta. Mi vam predstavljamo tri, koje 'Gafik njuz' nije uvrstio u svoj spisak.

1. Apple MacBook Pro

Ovaj 'iMac na toekovima' ima ugrađenu iSight kameru i daljinsko upravljanje za Front Row. Poseduje osvetljenu tastaturu i svetliji ekran, kao i magnetu priključnicu. Kako poseduje Intel Duo procesor, lako je gledati QuickTime filmove visoke definicije.

2. Logitech bežični DJ

Uz daljinski upravljač dometa 100 metara i bazom za punjenje koja se povezuje sa zvučnim sistemom ili boomboxom, ovaj sistem poseduje sve. Emituje MP3 ili muziku sa iTunesa i Windows Media bežično se povezujući sa risiverom. Možete instalirati dodatne risivere u nekoliko prostorija. Ovaj uređaj bi moglo da potisne iPod.

3. Palm Treo 700w

Predstavlja telefon koji poseduje prilagodljiv Today ekran, imenik i brzo biranje fotografija. Povezuje se sa bežičnom mrežom Verizon’s Broadband Access. Poseduje opciju 'Ignore with SMS' koja omogućuje automatsko slanje poruke onome ko vas zove kao odgovor na odbijeni poziv ako ste zauzeti. Podržava audio i video Windows Media 10 'portable' pretplatu. Možete odabrati muziku za zvonjavu i slušati MP3, WMA, pa čak i zaštićeni Yahoo sadržaj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.