Najbolje scene seksa jugoslovenske kinematografije

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje scene seksa jugoslovenske kinematografije

Cenzura u filmovima nije bila nepoznata u vremenima bivše države, ali neke su scene uspele da umaknu. Filmovi u kojima su se odigrale seksi scene su klasici i kako tadašnje, tako i današnje kinematografije. Velikoj većini ovih scena zajedničko je sledeće: seks na otvorenom i voajerizam. Zanimljivo je i to da je glumac Slavko Štimac čak u tri scene seksa u filmovima: ''Ko to tamo peva'', ''Sećaš li se Doli Bel'', ''Varljivo leto '68''.1. Maratonci trče počasni krug2. Ko to tamo peva3. Sećaš li se Doli Bel4. Varljivo leto '685. Žikina dinastija6. Lepota poroka7. Na putu za Katangu(Story.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Najbolje scene seksa jugoslovenske kinematografije

Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Nov.2014

Cenzura u filmovima nije bila nepoznata u vremenima bivše države, ali neke su scene uspjele da umaknu. Filmovi u kojima su se odigrale seksi scene su klasici i kako tadašnje, tako i današnje kinematografije. Velikoj većini ovih scena zajedničko je sljedeće: seks na otvorenom i voajerizam. Zanimljivo...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.