Najavljeno je: U Srbiji nestabilno, poznato i do kada

Izvor: B92, 02.Jun.2023, 07:44

Najavljeno je: U Srbiji nestabilno, poznato i do kada

Prema prognozi RHMZ-a, do kraja ove i u prvoj polovini sledeće sedmice nastavlja se nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom.

Lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode: grad, jak i olujni vetar i velika kolièina padavina za kratko vreme, od 20 do 50 mm u zoni najintenzivnijih pljuskova, ponegde i više.

Danas u Srbiji ujutru ponegde po kotlinama zapadne i jugozapadne Srbije kratkotrajna magla.

Tokom dana promenljivo i nestabilno povremeno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kišom i pljuskovima sa grmljavinom koji će biti izraženiji u drugom delu dana.

Lokalno se očekuju i grmljavinske nepogode sa jakim pljuskom za kratko vreme, gradom i kratkotrajno jakim vetrom u zoni pljuska.

Najniža temperatura od 12 do 16 stepeni, a najviša od 23 do 27 stepeni.

U Beogradu promenljivo i nestabilno povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom koji će biti izraženiji u drugom delu dana.

Vetar slab promenljiv. Najniža temperatura oko 16 stepeni, a najviša dnevna oko 24 stepena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U SRBIJI DANAS PROMENLJIVO VREME: Tokom dana mogući lokalni pljuskovi i grmljavina, temperatura do 27 stepeni!

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Jun.2023

Republički hidrometeorološki zavod dao je najnoviju prognozu za narednih sedam dana. VREME U SRBIJI Ujutru ponegde po kotlinama zapadne i jugozapadne Srbije kratkotrajna magla. Tokom dana promenljivo i nestabilno povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom koji će biti izraženiji u drugom delu...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.