Najava RHMZ-a: Na snazi i žuti i narandžasti meteo-alarm

Izvor: B92, 29.Jun.2020, 21:28

Najava RHMZ-a: Na snazi i žuti i narandžasti meteo-alarm

RHMZ je u 23:35 izdao najavu za vreme mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u južnom Banatu, zapadnim i centralnim krajevima zemlje.

Očekuju se i povremeno jaki udari severozapadnog vetra. Zatim se očekuje postepeno slabljenje i prestanak padavina.

Pljusak praćen sevanjem i grmljavinom u večernjim satima pogodio je Beograd, a očekuju se padavine i tokom naredna dva sata.

U Srbiji će u utorak i dalje biti toplo vreme, sa temperaturom od 29 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do 32 stepena, a posle podne će doći do loklanog razvoja oblačnosti i u planinskim predelima mogući su pljuskovi.

Za utorak nisu najavljena upozorenja i nema meteo-alarma.

Posle podne, uz lokalni razvoj oblacnosti, ponegde u planinskim predelima kratkotrajni pljusak i grmljavina. Vetar slab i umeren, severozapadni i severni.

Najniza temperatura od 14 do 20, najvisa od 29 do 32 stepena.

U Beogradu će sutra, takođe, biti pretežno sunčano i malo svežije, ali i dalje toplo. Vetar slab i umeren, severozapadni i severni. Najniža temperatura 19, najviša 29 stepeni.

Do petka će biti pretežno sunčano i toplo sa retkom pojavom poslepodnevnih pljuskova i grmljavina.

Od subote promenljivo i malo svežije sa pljuskovima i grmljavinom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.