Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jun.2022, 12:08

Nagradna igra kozmetičkog salona razbjesnila mnoge: "Sramotno i otužno"

Nagradna igra kojom je jedan zagrebački kozmetički salon pratioce i potencijalne klijente pozvao da tajno na plaži fotografišu zadnjice žena za koje misle da "bi trebale posjetiti salon i podvrgnuti se njihovom tretmanu" izazvala je mnoštvo reakcija na društvenim mrežama.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sramno: Hrvatski salon za lepotu pozvao ljude da im šalju fotografije zadnjica nepoznatih žena

Izvor: B92, 28.Jun.2022

Salon koji nudi usluge vakumskih tretmana pri oblikovanju stomaka i zadnjice objavio je nagradnu igru u kojoj pozivaju svoje pratioce da im šalju fotografije zadnjica nepoznatih žena sa plaža kojima bi trebao njihov tretman...Kozmetički salon iz Zagreba otvorio je nagradnu igru koja je izazvala burnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.