Nagrađeni policajci koji su rešili slučaj u Jabukovcu

Izvor: Press, 26.Avg.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađeni policajci koji su rešili slučaj u Jabukovcu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nagradio je danas novčano policijske službenike koji su rasvetlili četvorostruko ubistvo u Jabukovcu kod Negotina.
Foto:Blic
- Nagradio sam ove ljude koji su najzaslužniji za rasvetljavanje ovog slučaja i koji su jasno pokazali da ne postoji zločin koji će proći nekažnjeno. Ovo je tek jedan od primera koji pokazuje da u policiji radi veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << broj izuzetnih profesionalaca koji se bore da Srbija bude bezbedna i sigurna zemlja - rekao je Stefanović.

MUP nagrada za policijace koji su rasvetlili slučaj u Jabukovcu

On je istakao da je ponosan na rad pripadnika Uprave kriminalističke policije, kako Službe za suzbijanje kriminala i Nacionalnog centra za kriminalističku forenziku, tako i onih koji rade na teritoriji Policijske uprave u Boru, koji su timskim radom i ogromnim zalaganjem u prethodne dve nedelje uspeli da rasvetle ovo teško krivično delo.
- Takođe, želim da se zahvalim svim policajcima u Srbiji, koji svojim neumornim svakodnevnim radom pokazuju da nema mesta za kriminal u našoj zemlji - zaključio je Stefanović.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nagrađeni policajci koji su rešili slučaj u Jabukovcu

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019

Ministаr unutrаšnjih poslovа (MUP) Nebojšа Stefаnović nаgrаdio je dаnаs novčаno policijske službenike koji su rаsvetlili četvorostruko ubistvo u Jаbukovcu kod Negotinа...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović.."Nаgrаdio sаm ove ljude koji su nаjzаslužniji zа rаsvetljаvаnje ovog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.