Nagrade učenicima i studentima za uspehe na takmičenjima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrade učenicima i studentima za uspehe na takmičenjima

BEOGRAD - Fond za mlade talente Srbije raspisao je novi konkurs za nagrađivanje učenika srednjih škola i studenata za postignute uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima tokom 2007. godine, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta.

Konkurs je otvoren do 15. novembra, navedeno je u saopštenju ministarstva koje je raspisalo i konkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola i studentima za postignute vrhunske rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Opšti uslovi koji kandidati moraju da ispunjavaju su da nisu navršili 25 godina do 31. decembra 2007. i da su državljni Srbije ili da imaju status izbeglice, da su od 1. januara do 31. decembra 2007. osvojili jedno od prva tri mesta ili nagrade u pojedinačnoj ili ekipnoj konkurenciji na međunarodnim i republičkim takmičenjima, priznatim u Ministarstvu prosvete.

Za osvojena prva mesta ili nagrade u oblasti školskog i univerzitetskog sporta traži se da su ta takmičenja priznata u Ministarstvu omladine i sporta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.