Nagrade grada Niša

Izvor: RTS, 26.Dec.2012, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrade grada Niša

Profesor Elektronskog fakulteta Miodrag Petković i književnik Zoran Ćirić, Narodni muzej u Nišu, Fakultet umetnosti i Centar za crkvene studije dobitnici su najvišeg priznanja grada Niša koja se dodeljuje 11. januara na Dan grada.

Dobitnici najvišeg priznanja grada Niša nagrade 11. januar su profesor Elektronskog fakulteta dr Miodrag Petković i književnik Zoran Ćirić kao i Narodni muzej u Nišu, Fakultet umetnosti i Centar za crkvene studije.

Jednoglasnu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odluku Komisije za nagrade od pristiglih 29 predloga saopštio je predsednik Skupštine grada Niša, Mile Ilić.

Nagrade koje se sastoje od novčanog dela u iznosu od 100.000 dinara i statuete dobitnicima će biti uručene po tradiciji 11. januara na Dan grada Niša.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Poznati dobitnici nagrada "11. januar"

Izvor: JužneVesti.com, 26.Dec.2012

Književnik Zoran Ćirić "Ćira Magični" i profesor Elektronskog fakulteta dr Miodrag Petković dobitnici su najvišeg gradskog priznanja, nagrade “11. januar” za 2012. godinu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.