Nagrada za Lukasa

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2010, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada za Lukasa

Zbog obaveza povodom humanitarnog koncerta za pomoć Kraljevu Aca Lukas (42) nije bio u mogućnosti da prisustvuje dodeli tradicionalnih priznanja "Vesti", pa mu je nagrada uručena nekoliko dana kasnije.

Da podsetimo, on je osvojio priznanje za najboljeg folk pevača prema glasovima kolega. Iako na estradi važi nepisano pravilo da su pevači sujetni i retko priznaju uspeh kolegama, oni su većinom glasova izabrali Lukasa za najboljeg u 2010. godini.

Da je priznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << otišlo u prave ruke potvrđuje činjenica da je jedan od najpopularnijih folk pevača početkom novembra dve večeri zaredom napunio Beogradsku arenu, što je pre njega za rukom pošlo samo Zdravku Čoliću. U međuvremenu, on je pre nekoliko dana održao i treći koncert u najvećoj hali na Balkanu, ali ovog puta za pomoć žiteljima Kraljeva postradalim u zemljotresu.

Upravo posle ovog nastupa Lukasu je uručeno priznanje "Vesti", što ga je posebno obradovalo. To je, kako je rekao, najlepši završetak uspešne godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.